Jönköpings kommun

Om Sanda

Välkommen till oss på Sanda. Vår skola består av fyra skolformer: högstadium, gymnasium, grundsär och gymnasiesär. Här har du som går på högstadiet och gymnasiet möjlighet att kombinera din utbildning med din idrott.

• Vision och värdegrund

Våra fem ledord Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Proffessionalism går som en röd tråd genom alla delar av vår verksamhet.

• Lunch och mellanmål

Skollunch serveras i vår matsal som ligger i Folkets Park bredvid skolan. I skolans café kan du köpa ett mellanmål och passa på att umgås med andra elever och vuxna på skolan.

• Studievägledning

Vilket gymnasieprogram passar mig? Vilka kurser ska jag välja? Vilken behörighet behöver jag för vidare studier efter gymnasiet?

• Studiestöd

På Sanda arbetar pedagoger och specialpedagoger tillsammans för att du som elev ska utvecklas mot utbildningens uppsatta mål.

• Elevhälsoteam

Behöver du någon att prata med eller är du i behov av stöd i ditt skolarbete?

• Medioteket

Söker du en plats där du kan få studiero? Vill du få hjälp med att finna bra information till ditt skolarbete?